Proizvedeno u Hrvatskoj
0.00  (0.00 kn)

Košarica

0

jednostrani raskid
ugovora o kupnji

UVODNA NAPOMENA

Molimo Vas da potpune informacije, te uvjete pristupanja i korištenja naše internetske stranice s pripadajućom internetskom trgovinom www.tdh.hr, odnosno kupnje u našoj internetskoj trgovini pročitate u našim Općim uvjetima.

Naime, niže navedene informacije i uvjeti jednostranog raskida ugovora o kupnji proizvoda iz naše internetske trgovine predstavljaju skraćeni tekst, a sve u svrhu bržeg i lakšeg pronalaženja informacija s Vaše strane kao posjetitelja i kupca naše internetske stranice i internetske trgovine.

Relevantan dokument u vezi jednostranog raskida ugovora o kupnji su Opći uvjeti.

Kupnju putem internetske trgovine trenutno je moguće izvršiti samo na području Republike Hrvatske.

Ako imate pitanja u vezi naše internetske stranice i internetske trgovine, kao i pitanja u vezi jednostranog raskida ugovora o kupnji proizvoda, slobodno nas kontaktirajte putem elektroničke pošte na adresu info@tdh.hr.

JEDNOSTRANI RASKID

Ako ste kupac naših proizvoda putem internetske stranice, onda imate pravo jednostrano raskinuti ugovor o kupnji proizvoda u roku od 14 (četrnaest) dana računajući od dana kada Vam je proizvod predan, odnosno od dana zaprimanja proizvoda. Jednostrani raskid ugovora o kupnji proizvoda možete pružiti bez navođenja posebnog razloga. Uvjeti za korištenje mogućnosti jednostranog raskida ugovora o kupnji proizvoda su sljedeći:

  • da proizvod nije korišten,
  • da se TDH-u vraća u istom stanju u kojem je i preuzet od kupca, odnosno da se vraća u originalnom pakiranju, te s pripadajućim računom i dokumentacijom.

U slučaju da želite koristiti pravo na jednostrani raskid ugovora o kupnji proizvoda, isto možete učiniti na način da popunite obrazac jednostranog raskida ugovora o kupnji proizvoda, te isti dostavite osobno ili putem pismena na adresu našeg sjedišta – Industrijska ulica I 1, Virovitica, Hrvatska ili putem elektroničke pošte na adresu: info@tdh.hr.

U slučaju ispunjenja uvjeta za jednostrani raskid ugovora o kupnji proizvoda, TDH će Vam izvršit povrat novčanih sredstava, uključujući troškove dostave (ako su isti bili naplaćeni), ali ne uključujući i troškove povrata proizvoda. Povrat novčanih sredstava izvršit će se najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada TDH zaprimi obavijesti o jednostranom raskidu ugovora o kupnji proizvoda. Povrat novčanih sredstava bit će izvršen na isti način na koji je izvršeno plaćanje.

OBRAZAC JEDNOSTRANOG RASKIDA

Obrazac jednostranog raskida ugovora o kupnji proizvoda možete preuzeti ovdje: Obrazac za jednostrani raskid ugovora.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram