Proizvedeno u Hrvatskoj
0.00  (0.00 kn)

Košarica

0

načini plaćanja i dostava

UVODNA NAPOMENA

Molimo Vas da potpune informacije te uvjete pristupanja i korištenja naše internetske stranice s pripadajućom internetskom trgovinom www.tdh.hr, odnosno kupnje u našoj internetskoj trgovini pročitate u našim Općim uvjetima.

Naime, niže navedene informacije i uvjeti plaćanja i dostave naručenih proizvoda u našoj internetskoj trgovini predstavljaju skraćeni tekst, a sve u svrhu bržeg i lakšeg pronalaženja informacije s Vaše strane kao posjetitelja i kupca naše internetske stranice i trgovine.

Relevantan dokument u vezi iskazivanja cijena, načina plaćanja i dostave su Opći uvjeti.

Kupnju putem internetske trgovine trenutno je moguće izvršiti samo na području Republike Hrvatske.

Ako imate pitanja u vezi naše internetske stranice i trgovine, kao i pitanja u vezi iskazivanja cijena, načina plaćanja i dostave, slobodno nas kontaktirajte putem elektroničke pošte na adresu info@tdh.hr.

ISKAZIVANJE CIJENA

Cijene naših proizvoda na internetskoj stranici izražene su u službenoj valuti Europske unije (euro - EUR). Sva plaćanja će se vršiti u valuti Euro (EUR).

Cijene naših proizvoda na internetskoj stranici uključuju sve poreze i davanja.

Izražene cijene podložne su promjenama i svaka će promjena biti pravovremeno evidentirana u internetskoj trgovini. TDH je ovlašten mijenjati cijene proizvoda bez prethodne najave.

NAČINI PLAĆANJA

U našoj internetskoj trgovini plaćanje možete izvršiti na sljedeće načine:

Putem interneta (karticama): kreditnim i debitnim karticama Mastercard, Visa, Diners, Discover i American, jednokratnom uplatom. Za plaćanje kreditnim i debitnim karticama koristimo poznatu platformu za procesuiranje online plaćanja -  Stripe. Stripe je certificirani PCI pružatelj usluga razine 1. Ovo je najstroža razina certifikacije dostupna u industriji plaćanja. Svi brojevi kartica kodirani su u mirovanju s AES-256.

E-bankarstvom: proizvode dostavljamo tek nakon što je Vaša uplata vidljiva na našem računu. Proizvode ne dostavljamo samo temeljem potvrde o Vašoj uplati.

Pouzećem: plaćanje gotovinski dostavljaču – djelatniku dostavne službe koju koristimo. U slučaju odabira predmetnog načina plaćanja, na fiksnu cijenu dostave, potrebno je dodatno platiti 0,5 EUR.

DOSTAVA

Dostava proizvoda moguća je samo na teritoriju Republike Hrvatske, te se vrši na Vašu adresu putem dostavne službe prema našem izboru.

Naš ugovorni partner za vršenje dostave je trenutno DPD Croatia d.o.o. (dalje u tekstu: „DPD“). TDH zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu ako će na taj način proizvodi biti učinkovitije dostavljeni.

TDH posebnu pažnju posvećuje adekvatnom pakiranju proizvoda za prijevoz, a sve kako bi se spriječilo oštećenje ili umanjenje vrijednosti proizvoda za vrijeme prijevoza.

Dostava se vrši radnim danom, tijekom radnog vremena. Rok dostave na upisanu adresu je 2-5 radnih dana. Iznimka mogu biti otoci, te manja mjesta u koja se dostava ne vrši svaki dan. Molimo da raspored dostave na otoke i u manja mjesta pogledate na sljedećoj poveznici: Raspored dostave.

Brzina dostave može odstupati od uobičajene npr. u vrijeme blagdana, neradnih dana, tijekom velikih prodajnih akcija i drugih situacija u kojima su moguće poteškoće tijekom slanja i dostave.

Cijena dostave iznosi 3,96 EUR. Dostava je besplatna za narudžbu čiji je iznos veći od 36 EUR. U slučaju odabira plaćanja pouzećem (plaćanje gotovinski dostavljaču) – na cijenu dostave dodatno se naplaćuje 0,5 EUR.

Cijena dostave uvijek je zasebno prikazana i ispisana na računu.

Više informacija u vezi pravila dostave našeg ugovornog partnera možete pronaći na sljedećoj poveznici: www.dpd.com/hr/.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram