Proizvedeno u Hrvatskoj
0.00  (0.00 kn)

Košarica

0

zašto tvornica dobre hrane?

Naša vizija od samih početaka bila je postati Vaš prvi izbor kao kupca, te pouzdan partner Vašim kućnim ljubimcima. Kako bi to i ostvarili, cijelo jedno desetljeće predano smo radili na razvoju jedinstvenih receptura od pomno biranih sastojaka s domaćih polja i farmi u okolici Virovitice, a gdje smo i locirali našu tvornicu upravo zbog dostupnosti domaće sirovine najviše kvalitete. 

Uz pomoć i kroz suradnju s domaćom znanstvenom zajednicom i lokalnim proizvođačima sirovina i ambalaže stvorena je kompletna i balansirana premium hrana za zdrav i sretan život Vaših ljubimaca, bez umjetnih bojila i aroma.

No, što je najjasniji i glavni pokazatelj kvalitete naše hrane? To su MESNI PROTEINI.

U našoj hrani, 70-75% proteina dolazi iz mesa, a ne iz žitarica kako je to uobičajeno na tržištu. Mesni proteini najvažnije su gradivne tvari za cijeli organizam Vašeg ljubimca, a posebno za mišiće, te su vrlo važni za optimalan rast i razvoj. I baš zato smo odlučili da naša hrana prednjači po udjelu mesnih proteina.
KONTAKT

naši proizvodi

U ponudi imamo premium hranu za odrasle pse svih pasmina te premium hranu za odrasle pse malih pasmina. Hrana je pogodna za pse starije od 10 mjeseci.

Nudimo tri okusa: PILETINA s rižom i jabukom, GOVEDINA s bučinim sjemenkama, MIX piletina i govedina s krumpirom i brusnicama. U našoj hrani 70-75% proteina dolazi iz mesa, a ne iz žitarica kako je to uobičajeno na tržištu, uz to TDH hrana je bogata prirodnim masnim kiselinama, probioticima, antioksidansima i slično, a koji dolaze iz bučinih sjemenki, listova ružmarina, zelenog čaja i brusnica koje stavljamo u naše recepture. Naša hrana ne sadrži umjetna bojila i arome.

Trenutno u premium liniji za odrasle pse svih pasmina sva tri okusa dolaze u tri različite veličine pakiranja: 1 kg, 3 kg i 18 kg, dok u liniji za odrasle pse malih pasmina sva tri okusa dolaze u dvije različite veličine pakiranja: 750 g i 2,5 kg.
SAZNAJ VIŠE

naša priča

Mi smo obiteljska tvornica, prije svega ljubitelji životinja zbog čega smo i 2012. godine došli na ideju i pokrenuli prvu hrvatsku tvornicu ekstrudirane hrane za kućne ljubimce – TVORNICU DOBRE HRANE.

Gotovo cijelo jedno desetljeće gradili smo našu priču kroz intenzivan administrativan i građevinski rad, te razvoj jedinstvenih receptura hrane, a sve kako bi napokon 2021. godine pokrenuli i našu proizvodnju.

TVORNICA DOBRE HRANE izgrađena je u poduzetničkoj zoni grada Virovitice, te je ova lokacija odabrana zbog dostupnosti domaće sirovine najviše kvalitete. Osim hrane za pse planiramo i proširenje asortimana na hranu za druge kućne ljubimce.

Od samih početaka razvoja proizvoda orijentirali smo naše aktivnosti na suradnju s domaćom znanstvenom zajednicom i lokalnim proizvođačima sirovina i ambalaže.

Kvaliteta i pažljivo testiranje, uz već navedene domaće sirovine, osnova su našeg proizvoda, pa smo tako prije početka komercijalnih djelatnosti sustavno provodili testiranje hrane na 1500 pasa i ostvarili zavidne rezultate - što zbog kakvoće proizvoda, što zbog inovativnih receptura.

Sretni smo što su našu kvalitetu i predan rad prepoznali brojni trgovački lanci, azili, male specijalizirane trgovine, te ono najvažnije – Vi kao naši kupci te Vaši ljubimci, a koji nam kontinuirano pružate podršku kupnjom naših proizvoda.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram