Proizvedeno u Hrvatskoj
0.00  (0.00 kn)

Košarica

0

pitanja i odgovori

Koliko star mora biti moj pas da bi jeo TDH hranu?
Naša hrana namijenjena je odraslim psima, odnosno psima starijim od 10 mjeseci.
Na koji način je najbolje servirati TDH hranu?
TDH hranu kao obrok možete poslužiti u suhom obliku ili po potrebi omekšati s malo mlake vode ili juhe. Čista i svježa voda neka uvijek bude dostupna za Vašeg psa.
Koliko TDH hrane je potrebno mome psu?
TDH hranu treba poslužiti u 1-2 jednaka obroka tijekom dana. Preporučena dnevna količina nalazi se u tablicama hranjenja (tjelesna masa/grama hrane na dan), a koje možete naći za svaki proizvod na sljedećoj poveznici: shop

Količina hrane također ovisi o dobi, pasmini i aktivnosti psa. Pse u razvoju potrebno je hraniti češće (2-3 puta na dan).
Koje sve okuse i pakiranja TDH hrane imate?
U ponudi imamo premium hranu za odrasle pse svih pasmina u pakiranjima od 1 kg, 3 kg i 18 kg, te premium hranu za odrasle pse malih pasmina u pakiranjima od 750 g i 2,5 kg.
TDH hrana dolazi u tri okusa: PILETINA s rižom i jabukom, GOVEDINA s bučinim sjemenkama, MIX piletina i govedina s krumpirom i brusnicama. Uskoro planiramo proširiti naš asortiman i s drugim veličinama pakiranja, a moguće i novim okusima.
Gdje se sve može kupiti TDH hrana, te imate li WEB SHOP i dostavu?
Popis svih prodajnih lanaca i manjih specijaliziranih trgovina, a na čijim se policama može pronaći i kupiti TDH hrana, nalazi se na sljedećoj poveznici: Prodajna mjesta.

TDH ima vlastiti WEB SHOP i dostavu. Molimo da sve informacije pronađete na sljedećoj poveznici: shop.
Kako je najbolje čuvati TDH hranu i koliko dugo vrijedi?
TDH hranu je potrebno čuvati na suhom i hladnom mjestu, podalje od izravne sunčeve svjetlosti. Nakon otvaranja potrebno je ponovno dobro zatvoriti TDH hranu (pakiranje TDH hrane).

Zbog minimuma konzervansa koje stavljamo u hranu, TDH hrana – zatvorena vrijedi 1 godinu od punjenja vreća. Zato, svakako provjerite deklaraciju na kupljenoj vreći.
Je li TDH hrana potpuna i balansirana?
TDH hrana je potpun i balansiran obrok za Vašeg psa, bez umjetnih bojila i aroma. Kvaliteta i pažljivo testiranje, uz domaće sirovine, osnova su našeg proizvoda, pa smo tako prije početka komercijalnih djelatnosti sustavno provodili testiranje hrane na velikom broju pasa i ostvarili zavidne rezultate - što zbog kakvoće proizvoda, što zbog inovativnih receptura.

Naša kompletna formula zadovoljava sve potrebe Vašeg ljubimca. Nikakva dodatna hrana uz TDH hranu nije potrebna da bi potrebe Vašeg ljubimca bile zadovoljene. Naravno, čista i svježa voda neka uvijek bude dostupna.
Moj pas je sklon alergijama, smije li jesti TDH hranu i koji okus preporučate?
Kao bezglutenski i niskoalergeni izbor, veterinari uvijek preporučaju piletinu, dakle to bi bio naš proizvod PILETINA s rižom i jabukom. 

No, vrlo često su psi upravo alergični na piletinu, zbog čega primarno preporučamo savjetovati se sa svojim veterinarom, te nastavno na to odlučiti koja TDH hrana bi bila najpovoljnija za Vašeg ljubimca.
Mome psu nova hrana izaziva proljev, hoće li isto biti i s prelaskom na TDH hranu?
Vrlo često psima koji imaju osjetljiv probavni sustav treba nekoliko dana da se naviknu na promjenu hrane, odnosno na novu hranu. To može biti i slučaj kod prelaska na TDH hranu.

Naravno, ako bi Vaš pas imao kontinuiran proljev, sluzavu ili krvavu stolicu, to može biti znak nekog ozbiljnijeg stanja poput upale crijeva, te je svakako potrebno posjetiti veterinara.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram