Proizvedeno u Hrvatskoj
0.00  (0.00 kn)

Košarica

0

reklamacije i povrati

UVODNA NAPOMENA

Molimo Vas da potpune informacije te uvjete pristupanja i korištenja naše internetske stranice s pripadajućom internetskom trgovinom www.tdh.hr, odnosno kupnje u našoj internetskoj trgovini pročitate u našim Općim uvjetima.

Naime, niže navedene informacije i uvjeti reklamacije i povrata naručenih proizvoda u našoj internetskoj trgovini predstavljaju skraćeni tekst, a sve u svrhu bržeg i lakšeg pronalaženja informacije s Vaše strane kao posjetitelja i kupca naše internetske stranice i trgovine.

Relevantan dokument u vezi iskazivanja cijena, načina plaćanja i dostave su Opći uvjeti.

Kupnju putem internetske trgovine trenutno je moguće izvršiti samo na području Republike Hrvatske.

Ako imate pitanja u vezi naše internetske stranice i trgovine, kao i pitanja u vezi reklamacija i povrata, slobodno nas kontaktirajte putem elektroničke pošte na adresu info@tdh.hr.

REKLAMACIJE I POVRATI

Kao kupac dužni ste prilikom preuzimanja naručenog proizvoda od dostavljača provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je proizvod isporučio. TDH nije odgovoran za mehanička oštećenja nastala prilikom dostave.

Ako proizvod ima skriveni nedostatak koji se nije mogao otkriti uobičajenim pregledom prilikom preuzimanja, onda kao kupac imate pravo na jedno od navedenog:

  • jednostrani raskid ugovora i povrat novca,
  • zamjenu proizvoda,
  • uklanjanje nedostatka,
  • sniženje cijene.

U slučaju da Vam je isporučen proizvod različit od onog kojeg ste naručili i kupili, imate pravo na dostavu naručenog proizvoda. Ako nije moguće dostaviti naručeni proizvod, imate pravo na povrat novca u visini iznosa plaćene cijene proizvoda i dostave uz obvezno vraćanje krivo dostavljenog proizvoda.

U slučaju da ne preuzmete naručeni proizvod ili odbijete preuzeti naručeni proizvod bez valjanog razloga, TDH zadržava pravo zahtijevati naknadu troškova logistike, te ostalih troškova.

PRIGOVORI

U skladu s primjenjivim propisom koji uređuje pravila zaštite potrošača, ako ste kupac naših proizvoda putem internetske stranice, možete podnijeti prigovor vezan za internet kupnju osobno ili putem pismena na adresu našeg sjedišta – Industrijska ulica I 1, Virovitica, Hrvatska ili putem elektroničke pošte na adresu: info@tdh.hr.

Pisani odgovor na prigovor TDH će pružiti unutar roka od 15 (petnaest) dana od dana zaprimanja prigovora. Kupac je prilikom podnošenja prigovora dužan navesti svoje kontakt podatke.

Sporovi vezani uz online kupovinu na teritoriju Europske unije mogu se rješavati i putem ODR platforme (Online Dispute Resolution).

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram